Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ususret Božiću

Nova TV razveselila štićenike kuće Svete Terezije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kao i svake godine Nova TV je prigodnim darovima razveselila malene gledatelje, ovog puta štićenike Kuće Svete Terezije od Malog Isusa za nezbrinutu djecu.

Prigodne društvene igre, nekoliko dana prije Božića, štićenicima Kuće Svete Terezije od Malog Isusa podijelila je novinarka 'Provjerenog', angažirana u humanitarnom radu, Ana Blažević.

Pročitajte i ovo Ilustracija Krvav Božić 14-godišnjak ubio sestru jer su se posvađali oko božićnih poklona: Njezina je beba sve gledala u kolicima Ilustracija Uz smijeh i kekse Božić dočekali u pokvarenom busu, pomoć stigla bez ključne stvari: "Ipak su nam se smilovali..."

U ovom izuzetno toplom dječjem domu sestre karmelićanke nastoje mališanima s neodgovarajućom roditeljskom skrbi uljepšati svakodnevnicu.

Kuća Svete Terezije od Malog Isusa skrbi i brine o djeci do 11. godine života, a s obzirom da zajednički dijele spavaonice i igraonice ove društvene igre, koje im je darovala Nova TV, izmamile su smiješak na njihovim licima. Iako su se razveselili igrama, mališane je dodatno obradovala činjenica kako se mogu zajedno igrati i družiti s televizijskom novinarkom koju poznaju preko malog ekrana.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene