Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pomoć oboljelima

Nova TV i Europa Donna zajedno u podizanju svijesti o raku dojke

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nova TV medijski je pokrovitelj kampanje udruge Europa Donna koja za cilj ima podizanje svijesti žena Europe o raku dojke.

Kako bi im u tome pomogla Nova TV je producirala televizijski spot koji se ovih dana može vidjeti u programu Nove TV. Glavno lice kampanje je Josipa Pavičić koja je i sama vodila bitku s karcinomom dojke.

Pročitajte i ovo Tko to tamo pjeva? novi show Nova TV u potrazi za natjecateljima novog formata – ''Tko to tamo pjeva''? Oglašavanje na Novoj TV - 4 Nikoga se ne štedi Nova TV beskompromisno čuva povjerenje gledatelja: Samo dva posto od ukupnih prihoda ostvareno je od oglašavanja državnih tvrtki i institucija

Josipa u spotu poziva sve koji su spremni pomoći da pozivom na broj 060 919191 daju svoj doprinos u prikupljanju sredstava za aparat za intraoperativno zračenje.

'Veliko mi je zadovoljstvo biti dio ove priče, dio kampanje koja se bori za podizanje svijesti žena o raku dojke jer sam i sama prošla kroz tu borbu i znam što znači imati podršku u jednom takvom životnom trenutku. Podržimo svi zajedno kampanju jer svaki od nas ima moć i snagu pomoći svojem bližnjem, a ovo je jedan od načina kako možemo učiniti puno za one kojima je pomoć najpotrebnija', izjavila je Josipa.

Nova TV kao društveno odgovorna kompanija kroz još jednu suradnju, ovaj put s udrugom Europa Donna, europskom koalicijom protiv raka dojke, pomaže najosjetljivijim članovima društva i rješavanju njihovih problema. 

ALARMANTNI REZULTATI ISTRAŽIVANJA Možda sada prestanete pušiti

Europa Donna kao neovisna i neprofitna organizacija čiji su članovi grupe i podružnice iz zemalja diljem Europe radi na podizanju svijesti žena Europe o raku dojke, promiče edukaciju, rano otkrivanje, optimalno liječenje, medicinsku i psihosocijalnu rehabilitaciju, palijativnu skrb kao i na povećanju sredstava za istraživanje same bolesti. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene