Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon šest dana blokade

Normalizirana nastava na splitskom Filozofskom fakultetu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nastava u prostorijama glavne zgrade splitskog Filozofskog fakulteta u Radovanovoj ulici, koju su studenti ometali proteklih šest dana tražeći besplatno visoko obrazovanje, danas se odvija bez ikakvog ometanja, izjavio je za Hinu dekan Filozofskog fakulteta u Splitu Marko Trogrlić.

Studenti su u današnjem priopćenju izvjestila kako će umjesto dosadašnje blokade nastave u glavnoj zgradi Filozofskog fakulteta u Radovanovoj ulici 'razmotriti druge metode borbe za potpuno javno financiranje visokoškolskog obrazovanja'. Nastava za 2.800 studenata splitskog Filozofskog fakulteta održava se na šest mjesta u gradu, a skupina sudenata ometala je nastavu u fakultetskim prostorijama u Radovanovoj ulici.

Pročitajte i ovo Ilustracija Za vrijeme nastave Objavljeni detalji napada u osnovnoj školi, policija otkrila što će biti s ocem koji je nasrnuo na nastavnika Radovan Fuchs NEMA ZATVARANJA ŠKOLA Fuchs ispravio izjavu o COVID potvrdama na roditeljskim sastancima i otkrio moraju li cijepljeni profesori nositi maske

>> Peti dan blokade: Prosvjed pred ministarstvom

Odustajanje od daljnje blokade Filozofskog fakulteta u Splitu uslijedilo je nakon jučerašnjeg poziva Fakultetskog vijeća Filozofskog fakulteta skupini studenata okupljenih u studenstkom plenumu, koji organizira Nezavisna studentska incijativa, da prestanu ometati nastavu jer bi to moglo izazvati neželjene posljedice, to jest ugroziti završetak tekućeg semestra i akademske godine. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene