Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Afera Spice

Nobilo: Neka država pere svoj prljavi veš

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Državnom odvjetništvu poslali smo upit hoće li pokrenuti istragu o optužbama koje su iznijeli Damir Polančec i Oliver Grbić. Jer, iako im se svjedočanstva razlikuju jedno je sigurno - netko je tu kršio zakon.

Nakon što je podigao buru u javnosti svojim optužbama, posvađao predsjednika i premijerku te izazvao sazivanje sjednice Vijeća za nacionalnu sigurnost, Damir Polančec je danas mirno stigao na Županijski sud. Svoje optužbe protiv policije, tvrdi preko odvjetnika - više ne planira objašnjavati. 'Ovaj tjedan sigurno nećemo ništa. Neka država radi svoj posao. Neka svoj prljavi veš pere država, to nije naš problem', kazao je Polančecov odvjetnik Anto Nobilo.

Pročitajte i ovo Policija istražuje smrt Ukrajinca Nova saznanja Policija o mrtvom Ukrajincu u Slavonskom Brodu: Privedene još tri osobe Propusti u slučaju Agrokor - 4 Novi problemi Može li se novo vještačenje za Agrokor završiti u godinu dana? DORH dobio rok i zadatak, neki sumnjaju da je to moguće

Tko je govorio istinu – Damir Polančec ili Oliver Grbić? Tri sastanka u ljeto 2009. godine, očito imaju dva posve različita viđenja. Tko je koga zvao i na čiji prijedlog - priče se ne poklapaju. Jedina istina, čini se, da je sastanka bilo.

No, bez obzira čijoj se istini vjeruje, u posljednja četiri dana izrečeno je toliko informacija da je Državno odvjetništvo već moglo reagirati. Hoće li pokrenuti i službenu istragu u slučaju Polančec, danas smo im poslali i službeni mail, no odgovora još uvijek nema.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene