Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odgovor Ostojiću

'Pristajem na sučeljavanje. Predlažem da se održi u stanu Ante Kotromanovića'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na izjave ministra Ranka Ostojića u Dnevniku Nove TV osvrnuo se Nikola Grmoja.

Ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić gostujući u Dnevniku Nove TV pozvao je čelnika Mosta Božu Petrova na sučeljavanje da, kako je rekao, vide tko koga prati.

Pročitajte i ovo Nikola Grmoja Predstavili program Grmoja: ''Čudnovata je ta priča oko propucavanja Turudićeva automobila'' Nikola Grmoja - 1 je li se dogovorio s Milanovićem? Grmoja u Dnevniku Nove TV otkrio: "Da sam znao da će se to dogoditi, ne bih to napravio"

Učinio je to nakon što je glasnogovornik Mosta Nikola Grmoja rekao da je PNUSKOK pratio Petrova te da iza toga stoji Ostojić.

Na ministrov poziv putem Facebooka osvrnuo se Grmoja.

'Pristajem na sučeljavanje s Rankom Ostojićem. Predlažem da se održi u stanu gospodina Kotromanovića. Na sučeljavanju će se citirati isključivo članci s dnevno.hr. Zavjese po izboru', napisao je Grmoja.

A o 'navodnim praćenjima čelnika Mosta' Ranko Ostojić govorit će i na konferenciji za medije koja će se održati u srijedu u 12 sati.

 

Pristajem na sučeljavanje s Rankom Ostojićem. Predlažem da se održi u stanu gospodina Kotromanovića. Na sučeljavanju ce se citirati isključivo članci s dnevno.hr. Zavjese po izboru :)

Posted by Nikola Grmoja on Tuesday, 5 January 2016

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene