Na izjave ministra Ranka Ostojića u Dnevniku Nove TV osvrnuo se Nikola Grmoja.


Ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić gostujući u Dnevniku Nove TV pozvao je čelnika Mosta Božu Petrova na sučeljavanje da, kako je rekao, vide tko koga prati.

Vezani članci Nikola Grmoja Grmoja o pravosuđu: ''Povjerenje u državne institucije i pravnu državu topi se kao polarna kapa na Arktiku'' Slika nije dostupna GRMOJA SE ODBIO ISPRIČATI Suđenje se nastavlja

Učinio je to nakon što je glasnogovornik Mosta Nikola Grmoja rekao da je PNUSKOK pratio Petrova te da iza toga stoji Ostojić.

Na ministrov poziv putem Facebooka osvrnuo se Grmoja.

'Pristajem na sučeljavanje s Rankom Ostojićem. Predlažem da se održi u stanu gospodina Kotromanovića. Na sučeljavanju će se citirati isključivo članci s dnevno.hr. Zavjese po izboru', napisao je Grmoja.

A o 'navodnim praćenjima čelnika Mosta' Ranko Ostojić govorit će i na konferenciji za medije koja će se održati u srijedu u 12 sati.

 

Pristajem na sučeljavanje s Rankom Ostojićem. Predlažem da se održi u stanu gospodina Kotromanovića. Na sučeljavanju ce se citirati isključivo članci s dnevno.hr. Zavjese po izboru :)

Posted by Nikola Grmoja on Tuesday, 5 January 2016