Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pehisti

Nije Pelješki most jedini "uklet" - Ovo su neki od mostova u Hrvatskoj koji nas uvijek iznova zabave

Hrvatski mostovi (Foto: Dnevnik.hr) - 6
Hrvatski mostovi (Foto: Dnevnik.hr) - 6 DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Hrvatski mostovi (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Hrvatski mostovi (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Foto: DNEVNIK.hr Hrvatski mostovi (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Hrvatski mostovi (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Foto: DNEVNIK.hr Hrvatski mostovi (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Hrvatski mostovi (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Foto: DNEVNIK.hr Hrvatski mostovi (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Hrvatski mostovi (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Foto: DNEVNIK.hr +2 Hrvatski mostovi (Foto: Dnevnik.hr) - 5 Galerija 1/7 >>
Isplati li se Hrvatskoj graditi mostove? Počne ih graditi pa se to zaustavi. Neke izgradi, ali ne vode nikamo. Pelješki je trenutačno na čekanju, a peh s mostovima s ministrom analizira Ivan Forjan.

Nije Pelješki most jedini u zastoju. Onaj preko rijeke Drave izgrađen je, ali još uvijek ne do kraja. Slikali su se na njemu i Milanovićevi ministri, a dovršetak radova, kako nam kažu u HAC-u, očekuje se u drugoj polovici 2018. godine.

Pročitajte i ovo Pelješki most Poskupljenje građevinskog materijala Konačna cijena za Pelješki most bit će puno veća: Pogledajte koliko Hrvatska još mora platiti Pelješki most Ispunjena očekivanja FOTO Godinu dana Pelješkog mosta: Pogledajte brojke, impresivne su

Nema sreće ni s mostom koji bi trebao povezati Trogir i otok Čiovo. Radovi su već nekoliko puta pokrenuti, pa zaustavljeni. A stari Čiovski most nedavno je napuknuo.

A u kategoriju legende već je ušao most na rijeci Korani. Izgrađen je davnih dana, a niti s jedne njegove strane nema pristupne ceste. U Hrvatskim cestama nemaju ideju kada će se one doista i izgraditi. "Ne možemo govoriti da je mostogradnja prokleta", tvrdi Josip Škorić, predsjednik Uprave Hrvatskih cesta.

Ima u Hrvatskoj i ovoga - na rijeci Dobri jedan most donedavno je bio obnovljen samo do polovice. A kad već nemaju nikakvu svrhu, ili se toliko grade da već zaboravljamo kad su se počeli graditi, mostovi u Hrvatskoj barem nas nekad zabave. Kao onaj u Tisnom, kojeg je vozačica prije četiri godine pokušala - preletjeti. Priču mostovima pogledajte u priloženom videu.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene