Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Nevjerojatne fotografije: Zagreb prepun psećih kakica!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Naša čitateljica dobro se potrudila ilustrirati kakva kultura među vlasnicima pasa vlada u hrvatskoj metropoli. Da zaobilaženje pravila može biti strašno iritantno, ali i opasno za zdravlje, pokazuju nevjerojatne fotografije čitateljice žaleći se na pseći izmet na koji u Zagrebu nailazi prečesto.

U mailu koji nam je poslala, navela je pregršt primjera o susjedima koji vole svoje kućne ljubimce, ali 'ispod časti im je očistiti njihovu kahlicu'.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna A klijenti su joj – svi Šapu po šapu, Saša je svoju ljubav prema životinjama pretvorila u odličan biznis Slika nije dostupna Portoriko: Prosvjed zbog ubijanja kućnih ljubimaca

'Pauk može pokupiti desetke, ako ne i pokoju stotinu automobila bez upozorenja građanima, ali gradskim službama nema ni traga kad se radi o nečemu što zaista ugrožava zdravlje', usporedila je situaciju.

'Dokle god vlada takav mentalitet, na našim ulicama će vladati (oprostite na doslovnom izrazu) sranje', zaključila je naša čitateljica.

'Sad je još zima pa je sve to skupa samo ružno vidjeti (ako isključimo posljedice po zdravlje, o čemu "raja" uopće ne razmišlja), ali možete zamisliti kako uz to po ljetu sve smrdi.
Ja sam uzela samo jedan primjer, no prošetati kvartom bi značilo napraviti cijeli fotoalbum ovakvih grozota.'

'Fotografije travnjaka su snimljene na krizanju Vrbaniceve i Nodilove ulice u Zagrebu, s prilaza zgrade na adresi Vrbaniceva 6.'

Ima li psećeg izmeta na ulicama grada i previše, pogledajte u galeriji fotografija, pa presudite sami.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene