Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jeste li je vidjeli?

Nestala 16-godišnja Paulina Perkušić iz Gornjeg Kućana kod Varaždina, obitelj moli za pomoć

Nestala Paulina Perkušić (Foto: Facebook/Nikolina Perkušić)
Nestala Paulina Perkušić (Foto: Facebook/Nikolina Perkušić) Foto: Facebook/Nikolina Perkuši?
U noći sa subote na nedjelju nestala je 16-godišnja Paulina Perkušić. Njezini roditelji mole da im pomognete u potrazi.

16-godišnja Paulina Perkušić nestala je u noći sa subote na nedjelju. Njezina majka Nikolina Perkušić kazala nam je da ovo nije prvi put da Paulina nestaje.

Pročitajte i ovo Ilustracija Javila policija Pronađen nestali dječak u Dalmaciji Nestao Tino Janković Javila policija Obustavljena potraga: Pronađen Tino Janković

"U petak se nije vratila iz škole. Doveli su je iz Centra za socijalnu skrb u subotu. U noći na nedjelju se iskrala iz kuće. Tražimo je i mi i policija ", kazala je Perkošić.

Paulina je rođena 2003. godine, s prebivalištem u Gornjem Kućanu kod Varaždina. 16-godišnja srednjoškolka visoka je 165 cm, tamnoputa, duge tamne kose i očiju.

Iz kuće se iskrala s crnim ruksakom, u crnoj jakni i crnim tenisicama.

"Strah nas je da bi mogla biti u lošem društvu i svaka je informacija dobrodošla", dodala je majka Nikolina Perkušić.

Ako ste je vidjeli, možete o tome obavijestiti najbližu policijsku postaju ili javiti na telefonski broj 192.

Aktualno Olujni vjetar rušio drveće u Zagrebu, ozlijeđen jedan vatrogasac. Zbog nevremena odgođeni i ukopi: "Ne posjećujte groblja" Nevrijeme u Zagrebu (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Nevrijeme u Zagrebu (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Foto: DNEVNIK.hr Nevrijeme u Zagrebu (Foto: Dnevnik.hr) - 6 Nevrijeme u Zagrebu (Foto: Dnevnik.hr) - 6 Foto: DNEVNIK.hr Nevrijeme u Zagrebu (Foto: Dnevnik.hr)1 Nevrijeme u Zagrebu (Foto: Dnevnik.hr)1 Foto: DNEVNIK.hr Nevrijeme u Zagrebu (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Nevrijeme u Zagrebu (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Foto: DNEVNIK.hr Nevrijeme u Zagrebu (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Nevrijeme u Zagrebu (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Foto: DNEVNIK.hr +7 Nevrijeme u Zagrebu (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Hrvatska Olujni vjetar rušio drveće u Zagrebu, ozlijeđen jedan vatrogasac. Zbog nevremena odgođeni i ukopi: "Ne posjećujte groblja" 1/13 >>

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene