Obavijesti Video Pretražite Navigacija
nasuprot zgradi policije

Okončana drama u Bjelovaru: Muškarac koji je prijetio da će se baciti sa zgrade nalazi se u policijskoj postaji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nepoznati muškarac popeo se na zgradu Doma za nemoćne i starije te prijeti da će si oduzeti život ako njegovu ženu ne puste iz zatvora na slobodu.

Nasuprot sjedišta Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske, točnije na zgradi državnog Doma za starije i nemoćne nepoznati muškarac prijeti da će si oduzeti život. Razlog je što je njegova žena u zatvoru te on zahtijeva da je puste na slobodu.

Na lokaciji se nalaze policijski i vatrogasni službenici te muškarac drži monolog u kojem je prozvao pravosuđe i suca.

U svom govoru, spomenuo je da mu je žena trudna, da doktori znaju za njen problem koji ima te krivi i njih same za njeno stanje i što je u zatvoru.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nisu se poznavali Muškarac zatukao 82-godišnjeg COVID pacijenta bocom s kisikom, razlog je nevjerojatan

''Neka mi dođe bilo koji sudac ovdje, pop, načelnik, neka mi objasni zašto mora ići u zatvor. Zbog lijekova što ste joj dali, vi ste joj to dali, općenito sustav'', govorio je muškarac.

Nakon razgovora s policijskim djelatnikom, muškarac je sišao te je doveden u prostorije policije gdje će službenici s njim obaviti razgovor, javlja tamošnji portal.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene