Spremnik kisika, ilustracija
Spremnik kisika, ilustracija Foto: Getty Images

37-godišnji muškarac koji je navodno koristio spremnik kisika kako bi pretukao do smrti COVID pacijenta u bolničkom krevetu u Kaliforniji, prošlog tjedna optužen je za ubojstvo i zločin iz mržnje.


Jesse Martinez uzrujao se kada se 82-godišnji muškarac s kojim je dijelio svoju bolničku sobu - počeo moliti, priopćila je losanđeleska policija.

Martinez je navodno zgrabio spremnik kisika i zatukao starijeg pacijenta. Žrtva je preminula sljedećeg dana. Obojica su bila liječena u dvokrevetnoj sobi u bolnici Dolina Antelope, u Kaliforniji. Policija navodi kako se muškarci ne poznaju, prenosi BBC.

Muškarac u Francuskoj ubio policajce koji su došli na intervenciju zbog obiteljskog nasilja - 1 Muškarac koji je ubio trojicu policajaca i jednog ranio pronađen mrtav. Žena koju je zatočio pobjegla na krov i spasila se

Radik Tagirov Jezivo priznanje bravara koji je ubio 26 žena: "Zadavio sam ih tiho i brzo''

''Osumnjičeni se uzrujao kada je žrtva počela moliti. Potom je udario žrtvu spremnikom kisika", navodi se u policijskom priopćenju. Dodaju kako je počinitelj uhićen.

''Uhićen je i optužen za ubojstvo zbog počinjenja zločina iz mržnje i zlostavljanje starijih osoba", izjavili su u priopćenju.