Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"NEĆU SE IMAT' ČEGA NAPIT'"

Neobična (i komična) rasprava na Općinskom vijeću Stona: O fazanima i ostalim "krucijalnim problemima"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vedran Kunica, općinski vijećnik HNS-a, na društvenim mrežama prepričao je u najmanju ruku neobičnu raspravu na Općinskom vijeću Stona.

Vijećnik HNS-a u Općini Ston, Vedran Kunica, na Facebooku se osvrnuo na proteklu sjednicu Vijeća, koju je obilježila u najmanju ruku neobična rasprava.

Kako je Kunica napisao, na sjednici Vijeća "doneseni su krucijalni zaključci za općinu. Naime, potpredsjednik vijeća Z.K. (Zdravko Kopanica, op.a.) naglasio je problem fazana kao krucijalni problem naše općine. Svoje tvrdnje potkrijepio je osobnim iskustvom odnosno činjenicom da mu je izjedeno svo grožđe ove godine i da se neće imati čega napit. Također je predložio da se lovačkim društvima zabrani unos novih jedinki fazana u lovišta kao i naredi intenzivniji izlov fazana. Zaključeno je da su lovačka društva i njihove aktivnosti vezane za povećanje brojnosti fazana najveća pošast za općinu.

Obzirom da je načelnik nakon 17 godina vođenja općine u nedavnom velikom intervjuu za DV istaknuo da je općina naseljena kao Sahara, neizbježno je zaključiti da su upravo fazani jedan od osnovnih razloga za saharsku populaciju naše općine i da su potrebne hitne mjere".

Kunica je na koncu dodao i pozdrav: "Smrt fazanima, sloboda narodu".

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene