Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Nekoliko tisuća prijava za posao tajnog agenta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sigurnosno-obavještajna agencija otvorila je prije nekoliko dana svoju internetsku stranicu na kojoj je između svih informacija postavila i obrazac za primanje u tajnu službu. Rubrika 'Posao u SOA-i' u samo tri dana otvorena je više od 11 tisuća puta, dok je obrazac za prijavu otvorilo više od 7 tisuća osoba.

Zanimljivo je na novoj internetsku stranici zabilježeno čak 25 posto posjeta iz inozemstva, potvrđeno nam je iz SOA-inog odjela za odnose s javnošću.

Pročitajte i ovo Branimir Glavaš - 1 Prijavio ga Vladimir Šeks Glavaš u policiji zbog prijetnji, uputio i žestoku poruku Šeksu Slika nije dostupna Izbori za Europski parlament DIP općinskom državnom odvjetništvu prijavio moguće kupovanje glasova

Prijavu za posao poslali su ljudi različitih zanimanja i stupnjeva obrazovanja, pa među njima ima pravnika, ekonomista, novinara, elektrotehničara...

No uz prijave za posao posjetitelje su u velikom broju zanimale i informacije o djelatnosti Sigurnosno-obavještajne agencije.

>> Želiš postati tajni agent? Klikni ovdje!

SOA prikuplja, analizira, obrađuje i ocjenjuje podatke političke, gospodarske, znanstveno-tehnološke i sigurnosne i prirode koji se odnose na strane države, organizacije, političke i gospodarske saveze, skupine i osobe, osobito one koji ukazuju na namjere, mogućnosti, prikrivene planove i tajna djelovanja usmjerena na ugrožavanje nacionalne sigurnosti, odnosno podatke koji su od značaja za nacionalnu sigurnost Republike Hrvatske. 

Zainteresirani za posao tajnog agenta SOA-e zadovoljavaju li uvjete možda će biti pozvani na razgovor nakon kojeg će proći dodatne psiho testove, testove inteligencije, liječničke preglede, potpunu sigurnosnu provjeru i na kraju poligrafsko ispitivanje.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene