Milorad Batinić otkrio je u rubrici Neformalno kojim se posao htio baviti kao dječak. Također je objasnio zašto je nakon raspada HNS-a ostao uz Ivana Vrdoljaka i u kakvim je odnosima s Radimirom Čačićem i Vesnom Pusić.

Galerija


Milorad Batinić dio svoga djetinjstva proveo je igrajući se u parku pored zgrade u kojoj je živio. Tada još nije znao da će jednoga dana voditi Ivanec nego je, kaže, želio biti šumar. Tim poslom bavi se i danas, a o njemu je od malih nogu maštao jer su ga oduvijek fascinirale šuma i priroda. Iako je tada mislio da šumari šeću po šumi, kaže da se svojim odabirom nije razočarao te da bi ga, da može, ponovio.

Vezani članci Milorad Batinić (Foto : Davorin Visnjic/PIXSELL) Batinić: HNS ne odstupa ni milimetra od zahtjeva za prosvjetare Milorad Batinić, saborski zastupnik HNS-a (Foto: Jurica Galoic/PIXSELL) HNS-ov Batinić pozvao Milanovića da bude kandidat liberala, a ne socijaldemokrata

Nogometom se bavio do druge godine fakulteta. Ipak, zbog ozlijede se ne igra za saborsku nogometnu momčad. Ne ide često ni navijati jer "i za to treba imati vremena".

U politiku je ušao jer je, kako kaže, htio dati svoj doprinos. Na HNS se odlučio jer je to "umjerena stranka koja nije isključiva i čiji je osnovni motiv učiniti ili dobro ili što bolje za svoju zajednicu". I dalje podupire povratak Ivana Vrdoljaka jer smatra da je njegova odluka bila ishitrena. Iako je s nekim bivšim kolegama iz HNS-a još uvijek u dobrim odnosima, stil Radimira Čačića mu "osobno nije prihvatljiv".

Što je još Batinić otkrio možete pogledati u video prilogu.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr