Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neformalno

Batinić otkrio zanimanje iz snova te kojeg mu bivšeg kolege stil nije prihvatljiv

Neformalno s Miloradom Batinićem (Foto: Dnenik.hr) - 2
Neformalno s Miloradom Batinićem (Foto: Dnenik.hr) - 2 Dnenik.hr
Aktualno Galerija Neformalno s Miloradom Batinićem (Foto: Dnenik.hr) - 2 Neformalno s Miloradom Batinićem (Foto: Dnenik.hr) - 2 Foto: Dnenik.hr Neformalno s Miloradom Batinićem (Foto: Dnenik.hr) - 3 Neformalno s Miloradom Batinićem (Foto: Dnenik.hr) - 3 Foto: Dnenik.hr Neformalno s Miloradom Batinićem (Foto: Dnenik.hr) - 4 Neformalno s Miloradom Batinićem (Foto: Dnenik.hr) - 4 Foto: Dnenik.hr +0 Neformalno s Miloradom Batinićem (Foto: Dnenik.hr) - 1 Galerija 1/4 >>
Milorad Batinić otkrio je u rubrici Neformalno kojim se posao htio baviti kao dječak. Također je objasnio zašto je nakon raspada HNS-a ostao uz Ivana Vrdoljaka i u kakvim je odnosima s Radimirom Čačićem i Vesnom Pusić.

Milorad Batinić dio svoga djetinjstva proveo je igrajući se u parku pored zgrade u kojoj je živio. Tada još nije znao da će jednoga dana voditi Ivanec nego je, kaže, želio biti šumar. Tim poslom bavi se i danas, a o njemu je od malih nogu maštao jer su ga oduvijek fascinirale šuma i priroda. Iako je tada mislio da šumari šeću po šumi, kaže da se svojim odabirom nije razočarao te da bi ga, da može, ponovio.

Pročitajte i ovo Milorad Batinić (Foto : Davorin Visnjic/PIXSELL) peru ruke? Batinić: "Štrajk prosvjetara nije bio naš problem, organizirali su ga sindikati" Andrej Plenković i MIlorad Batinić (Foto: Pixell) Dvije strane Plenković o izvanrednim izborima: "Ja sam uvijek za sve spreman", HNS odgovara: "Ne odustajemo od naših ciljeva"

Nogometom se bavio do druge godine fakulteta. Ipak, zbog ozlijede se ne igra za saborsku nogometnu momčad. Ne ide često ni navijati jer "i za to treba imati vremena".

U politiku je ušao jer je, kako kaže, htio dati svoj doprinos. Na HNS se odlučio jer je to "umjerena stranka koja nije isključiva i čiji je osnovni motiv učiniti ili dobro ili što bolje za svoju zajednicu". I dalje podupire povratak Ivana Vrdoljaka jer smatra da je njegova odluka bila ishitrena. Iako je s nekim bivšim kolegama iz HNS-a još uvijek u dobrim odnosima, stil Radimira Čačića mu "osobno nije prihvatljiv".

Što je još Batinić otkrio možete pogledati u video prilogu.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene