Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vruće u Splitu

'Ne možete biti na plaži, a da ne uđete u more'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iako se kalendarski približavamo zimi, na našoj obali gotovo je kao ljeti! Sunčano vrijeme i visoke temeperature većinu je ovog blagdanskog dana izmamilo van.

Dok su neki ispijali kavicu na suncu ili na obližnjim plažama hvatali boju, bilo je i onih koji su skočili u more kako bi se rashladili. Većina kaže kako ne pamte ovako visoke temperature početkom studenog.

Pročitajte i ovo Sudar autobusa i automobila D8 bila zatvorena za promet Težak sudar busa i dvaju auta u Dalmaciji: Četiri osobe prevezene na pružanje liječničke pomoći Spašavanje Mađara - 4 Unatoč jakom jugu VIDEO Novljani o spašavanju turista koji su usred nevremena na luftiću otišli do otoka: "Vidjelo se na njima da su bili u jako velikom strahu, tresli su se"

Sunčano vrijeme i toplo more bili su dovoljni da neki Splićani zaplivaju. 'Ovo je fenomenalno! Kako bi vam rekao? More je toplo, vani je prevruće, da ne možete sjediti pola sata na plaži, a da ne uđete u more', rekao je jedan kupač.

Iako je studeni, u Splitu je vrijeme kao da je sredina ljeta. Stoga ne čudi što je većina ljudi dan provela vani. Nakon posjeta groblju, neki su se zaputili na plaže kako bi dobili još malo boje, a neki su ispijali kavicu na terasama kafića.

'Nastojimo iskoristiti ovo sunce jer ja mislim da je ovo baš Božji blagoslov, ovako 1.11. imati ovako lijepu temperaturu', komentirali su u Splitu.

ijepog vremena ne žele se odreći ni Riječani. Jedan se gospodin kupa svaki dan i tako namjerava do Badnjaka. Neki su lijepo vrijeme iskoristili za omiljene hobije.

Nema sumnje, sunčano vrijeme na sve pozitivno djeluje. Visoke temperature, neuobičajene za ovaj dio godine, ne dopuštaju dolazak zime. Nastavi li se ovako i dalje, neki bi mogli tople kapute zamijeniti majicama kratkih rukava.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene