Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa u petak na dnevnom redu ima odluku o sukobu interesa Andreja Plenkovića, u aferi Hotmail.

Galerija


Predsjednica povjerenstva Nataša Novaković komentirala je odluku Upravnog suda koji je usvojio žalbu Martine Dalić i poništio odluku povjerenstva o njezinom sukobu interesa u slučaju grupe Borg.

Vezani članci Nataša Novaković, predsjednica Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa (Foto: Dnevnik.hr) Predsjednica Povjerenstva: "Realna je mogućnost da budemo smijenjeni. Mi smo spremni na sve" Nova afera Milana Bandića (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Bandić za Dnevnik Nove TV o putovanjima u Rim: "Prvo, to nije točno! To je laž''

Razlog poništenja je i tvrdnja Dalić da se Nataša Novaković sama našla u sukobu interesa jer je radila u Hrvatskoj udruzi poslodavaca koju je u najvećoj mjeri financirao Agrokor, odnosno Ivica Todorić.

''Ja sam se i na sjednici kratko osvrnula na to. I sama dužnosnica je bila prisutna na sjednici i nije se na to niti očitovala niti je inzistirala na mom izuzeću, tako da nisam bila u sukobu interesa'', rekla je Novaković.
 

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr

Tragedija u Budimpešti: Uhićen kapetan kruzera koji se sudario s brodicom