Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Više od 2000 lajkova

Napisala Rimcu da "se ne bi sramotila za njegovu crkavicu". On joj odgovorio i oduševio fanove

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Rimac nudi novac za dobru preporuku za radnika, no jednoj komentatorici 1000 eura bruto učinilo se malo. Prozvala je Rimca, a on joj nije ostao dužan.

"Kako povećavamo proizvodne projekte za brojne globalne automobilske kompanije, širimo se na svim razinama. Ovog puta tražimo nekoga za ojačavanje naše Nabave i Logistike. Svi koji preporuče kandidata, kojeg na kraju zaposlimo, dobit će 1000 eura (bruto) - bez obzira jeste li zaposlenik Rimac Grupe ili ne", ovbjavio je prije nekoliko dana Mate Rimac na svom Facebook profilu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Objavio detalje Rimac odgovorio na prozivke: ''Nema problema, bit ću jedina budala na svijetu koja ovo financira bez subvencija'' Slika nije dostupna Policija imala dojavu Sramotni napad u centru Zagreba, napali i izvrijeđali Rimčeve zaposlenike: "Vratite se od kud ste došli"

Većina njegovih pratitelja pozdravila je taj poziv, no ne svi. Jedna komentatorica ispod Rimčeva statusa napisala je: "Alo, nisi rekao da je to bruto! Znači, 750€, neću se sramotiti za tu crkavicu". 

Odgovorio joj je sam Mate Rimac.

"Zbog šljokica na profilnoj slici ionako ne bi dobila posao. To nam je nešto kao potvrda o nekažnjavanju…", napisao je. Njegov odgovor za sada ima 2200 reakcija. 

Rimac Grupa trenutno ima otvorene natječaje za čak 180 radnih mjesta, a kako je Rimac sam najavio, sljedeće godine planiraju zaposliti još 700 ljudi.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene