U Rovinju je, nakon godinu dana stanke, počeo 14. Weekend Media Festival. Na panelima sudjeluju i predstavnici Nove TV.

Galerija


Počeo je 14. Weekend Media Festival, najveći komunikacijski festival u regiji.

Vezani članci HUDI Najveći izdavači online portala u Hrvatskoj u Rovinju će predstaviti planove za standardizaciju digitalnog tržišta Slika nije dostupna Direktorica Informativnog programa Nove TV: ''Mi smo glas naših gledatelja''

Nakon godinu dana stanke zbog koronavirusa, u Rovinju su se ponovno okupili vodeći medijski, marketinški i komunikacijski stručnjaci. Više od stotinu predavača i panelista obradit će širok spektar tema, a među njima su i predstavnici Nove TV.

''Bez slobodnog i neovisnog istraživačkog novinarstva nema slobode ni društva ni medija. Svjesni smo sto se događa, da su novinari pritisnuti ne samo od odvjetničkih ureda nego i od sudova, za što mi istraživački i novinari općenito smatramo da je nedopustivo'', kaže Mato Barišić, urednik emisije Provjereno.

''Meni je drago reći da smo mi ove godine došli predstaviti Hrvatsku udrugu digitalnih izdavača. To je baš velika vijest u doba korone. Napokon su najveći izdavači u Hrvatskoj sjeli za isti stol i počeli rješavati pitanja digitalnog tržišta'', poručuje Maja Blumenšajn, direktorica odjela Novih medija Nove TV. 

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju