Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pomoć nogometnim klubovima

Najveća donacija hrvatskom sportu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Njemački KiK Textilien povodom akcije „Maknimo djecu s ulice“ donirao više od 50 000 kompleta nogometnih dresova! Donirano je više od 600 hrvatskih nogometnih klubova iz svih rangova lige koje je KiK potpuno besplatno opskrbio setovima dresova za sve uzraste. Dresovi su clima cool, a setovi se sastoje od gornjeg i donjeg dijela, štucna te sportskih torbi. Prepoznatljivi KiK-ovi dresovi mogu se vidjeti na našim nogometašima!

Najveći europski trgovac odjećom, njemački KiK Textilien u najvećoj krizi, a uoči početka nove sezone, pružio je ruku hrvatskim nogometnim klubovima donirajući više od 50 000 kompleta nogometnih dresova za sve natjecateljske kategorije. Na popisu najveće sportske donacije u Hrvatskoj našlo se više od 600 klubova.

'Zbog besparice je većina hrvatskih nogometnih klubova pred gašenjem, pri čemu su posebno ugrožene škole nogometa za najmlađe. Upravo zato KiK pruža svoju ruku. Popularizacija i pomoć hrvatskim nogometnim klubovima, dio je akcije spašavanja djece od ulice i nasilja', potvrdio je Petar Burazin, direktor KiK International - donator akcije.

Nogomet je najpopularniji i najmasovniji sport, no mnogo je onih koji zbog nedostatka sredstava nisu u mogućnosti održavati klubove, posebice nogometne škole.

'Zdrav život i natjecateljski duh važno je poticati među mladima! Za vrijeme trajanja ove akcije nismo gledali iz koje sredine klubovi dolaze niti u kojem rangu se natječu. Jedini kriterij bio je da je klub registriran i da pomognemo potrebitima', izjavio je Ante Rimac, direktor KiK-a za Hrvatsku i Sloveniju.

Pročitajte i ovo Ivan Malenica, ministar "Čudna situacija" Malenica za Dnevnik Nove TV o prikupljanju donacija: "Postoje jasna pravila. Smiju šest mjeseci prije izbora" Sandra Benčić, Možemo Redovne aktivnosti DIP potvrdio: Prikupljanje donacija za Benčić i Miletića je zakonito

Detaljan popis svih klubova s fotografijama momčadi objavljen je na službenoj facebook stranici KiK Hrvatska.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene