Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Otkrila ključ uspjeha

Ovo je najbolja tajnica u Hrvatskoj!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Već četvrtu godinu za redom izabrana je NajTajnica.hr. Ova titula pripala je Evelini Sever.

Najbolja tajnica u Hrvatskoj je Evelina Sever, poslovna tajnica odvjetničkog društva Marković i Plišo iz Zagreba. Drugoplasirana je Elizabeta Zubak – Jurković iz OŠ Milana Šorga u Oprtlju, a treća je Sanja Mačkić iz Stillmarka.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Inspekciji trebalo tri dana da iziđe na teren Nevjerojatan bezobrazluk otkrio manjkavosti sustava: Hoće li biti sankcija za tajnicu Ministarstva graditeljstva koja je susjedi srušila zid kuće? Slika nije dostupna Apsurd na Pagu Štromar tvrdi da će tajnica iz ministarstva koja je susjedi nezakonito srušila zid kuće snositi sankcije

'Najviše sam radila na sebi i svom samopouzdanju. To mi je bilo potrebno da se oslobodim i da nastupam prema van. Mislim da bi svatko trebao poraditi na tome i na komunikacijskim vještinama', rekla je najtajnica Evelina Sever.

>> VIDEO: Najbolja hrvatska tajnica

Glavna urednica i direktorica Poslovnog savjetnika te organizatorica izbora NajTajnica.hr, Sandra Mihelčić, okupljenima je predstavila istraživanje na temu 'Tajnica – ona bez koje se ne može', koje je Poslovni savjetnik proveo u suradnju s tvrtkom Proago, u periodu od 7. do 11. veljače na uzorku 527 sudionika. Istraživanje je pokazalo da tajnice danas obavljaju znatno odgovornije i teže poslove no prije te da su edukacija i viši stupanj obrazovanja u njihovoj profesiji itekako traženi.

Četvrta nacionalna konferencija tajnica, na kojoj su podijeljene nagrade najboljim tajnicama, održana je u organizaciji časopisa Poslovni tjednik i Tajnica.hr, a na njoj je sudjelovalo stotinjak posjetitelja. sudjelovalo je na 4. nacionalnoj konferenciji tajnica, voditelja ureda i administrativnih djelatnika.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene