Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nepostojeće akcije

Najnoviji trgovački 'biser'!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Naši su čitatelji ponovno naišli na nepostojeće akcije u trgovinama.

Nakon što smo već nekoliko puta objavili 'akcije' u trgovinama, javio nam se čitatelj koji je zamijetio sličan 'popust' u svojoj trgovini.

Pročitajte i ovo Cijene ekskurzija; ilustracija - 1 Cijene samo rastu Sezona krizmi, pričesti, maturalaca i ekskurzija - sve je poskupjelo: Pogledajte na čemu se ne štedi Sastanak Vlade s predstavnicima trgovačkih lanaca Pad cijena Peruško nakon sastanka u Vladi: "Konzum od petka na akciju stavlja 360 proizvoda i još 1000 na sniženje"

>> FOTO: Nevjerojatna bahatost trgovačkog lanca

>> FOTO: Bahatost trgovačkih lanaca - drugi dio!

Naime, proizvod koji je na akciji ima jednaku cijenu kao i dosad, a izdvojen je na posebnu policu i upečatljivim znakovljem upućivano je da se radi o sniženoj cijeni. U oba se slučaja radi o cijeni od 45,99 kuna.

Nakon objave ovog teksta, u našu redakciju je stiglo mnogo primjera sličnih 'akcija'. Javili su nam se i čitatelji iz susjedne BiH, koji također imaju sličnih problema.

Neki su išli toliko daleko, pa su istraživali i provjeravali akcije u različito vrijeme. Jedan nam je čitatelj poslao dva računa, nastala u svega nekoliko minuta, gdje isti proizvodi više nemaju istu cijenu, iako su po istoj cijeni kupljeni.

Ukoliko ste i vi zamijetili slične stvari, svoje nam fotografije šaljite na moj.report@novatv.hr, a mi ćemo ih objaviti.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene