Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Novo poglavlje

Pogledajte kako izgleda najmoderniji studentski dom u Hrvatskoj: "Za 100 eura mjesečno imaju fitness-dvoranu, streaming-servise..."

Na hrvatskim fakultetima studira više od 150 tisuća studenata. Od toga trećina je onih koji su prvi put zakoračili u novo, veliko poglavlje u svojim životima. Više donosi reporter Dnevnika Nove TV Tin Kovačić.

U najsuvremenijem studentskom domu u Hrvatskoj, na osječkom kampusu koji nudi najbolje uvjete, studenti će lakše donositi velike životne odluke jer pred njima su - veliki ispiti.

Pročitajte i ovo Policija u dvorištu stambene zgrade u Osijeku obavlja očevid Užas u Slavoniji Ubojstvo u Osijeku - U dvorištu zgrade pronađen mrtav muškarac, uhićene tri osobe: "Bilo je tu svega..."

"Subvencioniranje itekako pomaže, pa su neki dobili mjesto u najmodernijem studentskom domu u Hrvatskoj koji će plaćati 100 eura mjesečno. U osječkom studentskom gradu imaju najbolje uvjete. Fitnes-dvoranu, dnevne boravke s najnovijim filmskim streaming-servisima, odvojene čitaonice i kuhinje, a ne mogu ostati ni bez struje jer sama zgrada radi na solarni pogon. No studiranje nije jeftino", izvijestio je reporter Dnevnika Nove TV Tin Kovačić.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna U Buenos Airesu Pao El Croata, unuk odbjeglog ustaše i kralj ilegalnih deviza: Okretao je milijune dolara

Na prvoj godini ipak im je prerano za odluku hoće li nakon fakulteta ostati raditi u Hrvatskoj ili sreću potražiti izvan granica, no neke ideje već im se motaju po glavi. Nekima je odlazak svakako opcija. Razmišljaju o Njemačkoj, Engleskoj i Nizozemskoj…

Više pogledajte u priloženom videu. 

 Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene