Obavijesti Video Pretražite Navigacija
7 osoba dekapitirano

Najmanje 25 poginulih u neredima u brazilskom zatvoru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Najmanje 25 zatvorenika poginulo je u nedjelju u sukobima između protivničkih frakcija u brazilskom zatvoru u državi Roraima na sjeveru zemlje, objavili su službeni izvori.

Među poginulima u zatvoru Monte Cristo u Boa Visti, glavnom gradu države Roraima koja graniči s Venezuelom, sedam je osoba dekapitirano, a šest je živo zapaljeno, rekao je dužnosnik posebnih policijskih snaga.

Pročitajte i ovo Iskorak u zaštiti životinja - 6 povijesni iskorak Zbog napuštanja životinje možete završiti u zatvoru: "Ljudi bi i vlastitu djecu ostavljali da nema kazne za to" Jair Bolsonaro Zavjera za vojni udar Policija istražuje bivšeg predsjednika: Zanima ih zašto je proveo dvije noći u mađarskoj ambasadi

Policija je intervenirala i okončala sukob, dodao je.

Dužnosnik države Roraima Uziel Castro naglasio je da su zatvorenici zadržali kao taoce stotinjak roditelja koji su u to vrijeme došli u posjet. Policija je tijekom svoje intervencije i njih oslobodila.

Do nereda je došlo kada su zatvorenici jednog zatvorskog krila upali u drugo. Bili su naoružani noževima, ispričala je supruga jednog od zatvorenika koja se nalazila unutar zatvora kada su izbili neredi. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene