Obavijesti Video Pretražite Navigacija
specijalni program za eu izbore

Najgledaniji informativni program u Hrvatskoj EU izbore će pratiti tijekom cijelog dana na svim svojim platformama

Mislav Bago (Foto: Dnevnik.hr)
Mislav Bago (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Ksenija Kardum (Foto: Dnevnik.hr) Ksenija Kardum (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr Marija Miholjek i Saša Kopljar (Foto: Dnevnik.hr) Marija Miholjek i Saša Kopljar (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr Mislav Bago (Foto: Dnevnik.hr) Mislav Bago (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr +0 Ivana Petrović (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/4 >>
U nedjelju, 26. svibnja hrvatski građani izlaze na izbore za Europski parlament, a informativni tim vodeće televizije u Hrvatskoj, Nove TV, pripremio je bogat specijalni program u kojem će se EU izbori pratiti tijekom dana i u večernjem terminu kroz brojne analize, zanimljiva gostovanja i javljanja najjačeg novinarskog tima s terena.

Izborni dan u programu Nove TV započinje 'Vijestima' u 13 sati, u kojima će gledatelji moći vidjeti prve izjave s birališta i prve procjene izlaznosti građana na izbore, a nastavlja se 'Vijestima' u 17 sati.

Specijalna emisija 'EU izbori' počinje u 18 sati, a bit će emitirana iz vanjskog studija u jedinstvenom ambijentu na zagrebačkom Gradecu. U izbornom studiju gledatelje će kroz program voditi Mislav Bago, a priključit će mu se urednica vanjske politike Nove TV Ivana Petrović, kao i politički analitičar Nove TV Tihomir Cipek, ali i drugi zanimljivi gosti.

Mislav Bago (Foto: Dnevnik.hr) Mislav Bago (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr

U 19 sati izlazne ankete

''Naše ekipe cijeli će dan provesti na terenu s biračima o čemu ćemo izvještavati u posebnim i redovitim informativnim emisijama. Tijek izbora, izlazne ankete, razgovore s gostima i događanja u stožerima publika će moći pratiti na svim našim platformama jer poseban sadržaj pripremamo i za društvene mreže te portal DNEVNIK.hr. Urednica cjelodnevnog programa je Anita Martinović'', otkrila je direktorica informativnog programa Nove TV Ksenija Kardum.

Mislav Bago (Foto: Dnevnik.hr) Ivana Petrović (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr

Odmah nakon zatvaranja birališta, u 19 sati gledatelji će moći vidjeti prve procjene rezultata - izlazne ankete, a najnovije i najrelevantnije informacije gledatelji će moći pratiti i u sklopu 'Dnevnika Nove TV' u 19:15 koji će voditi Marija Miholjek i Saša Kopljar. U večernjem terminu, u 22:50 na Novoj TV počinje drugi dio emisije 'EU izbori', u kojoj će gledatelji moći vidjeti i prve privremene rezultate izbora koje će objaviti Državno izborno povjerenstvo.

Mislav Bago (Foto: Dnevnik.hr) Marija Miholjek i Saša Kopljar (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr

''Kao i svaki put za vrijeme izbora, tijekom cijelog dana pripremamo dinamičan program ispunjen iscrpnim analizama i atraktivnim ekskluzivnim sadržajem, a naši će reporteri uživo biti na svim ključnim mjestima'', izjavio je Mislav Bago.

Sadržajne i vizualne novosti

Poznata reporterska lica Nove TV Andrija Jarak, Sabina Tandara Knezović, Barbara Štrbac, Josipa Krajinović, Paula Klaić Saulačić, Martina Bolšec Oblak, Dino Goleš, Ivan Forjan i Vjekoslav Đaić tijekom večeri će donositi reakcije iz stranačkih stožera, Državnog izbornog povjerenstva i Kuće Europe, a novinarka Barbara Golja donijet će zanimljiv pogled na to što je članstvo u Europskoj uniji donijelo Hrvatskoj i njezinim stanovnicima.

Mislav Bago (Foto: Dnevnik.hr) Ksenija Kardum (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr

''Projekt EU izbori započeli smo prije nekoliko mjeseci i na njemu je angažirana ne samo jaka uredničko-novinarska ekipa, nego i vrhunski kolege iz grafike, tehnike i produkcije. Od izbora do izbora trudimo se ponuditi gledateljima sadržajne i vizualne novosti. Tako će biti i ovaj put'', zaključila je Ksenija Kardum.
 

U nedjelju, 26. svibnja ne propustite pratiti izbore za Europski parlament na Novoj TV i portalu DNEVNIK.hr.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene