Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tijekom cijelog dana

Finale lokalnih izbora pratite na Novoj TV i na portalu Dnevnik.hr

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sve novosti vezane za nadolazeće izbore gledatelji će u nedjelju, 4. lipnja, još jednom moći pratiti u raznovrsnom programu Nove TV, kao i na portalu Dnevnik.hr.

Izborni dan na započet će vijestima u 13, 15 i 17 sati, nastavit će se Specijalnom emisijom Izbori 2017 u 18.15, a prve procjene rezultata bit će prezentirane već u 19 sati. Nakon njih uslijedit će središnji Dnevnik nakon kojeg će se nastaviti cjelovečernja specijalna emisija u kojoj će biti objavljeni i prvi neslužbeni rezultati izbora. Gledatelje će kroz vijesti voditi Saša Kopljar, a u Dnevniku će mu se pridružiti i Marija Miholjek.

Pročitajte i ovo Parlamentarni izbori 2024. Nova tv d.d. Pravila - Izborna kampanja za izbor zastupnika u Hrvatski sabor Valentina Baus i Dino Goleš Uvjerljivi broj 1 Od izazovne 2021. Nova TV rastaje se s lijepim brojkama: Najuspješnija smo multimedijska platforma

Informacije vezane za izbore gledateljima će iz studija donositi uigran dvojac Mislav Bago i Ivana Brkić Tomljenović te stručni komentator prof. dr. sc. Tihomir Cipek, a u studiju će se izmjenjivati i mnogi drugi gosti. Za reakcije s terena i iz stožera političara bit će zadužena reporterska lica informativnog programa: Andrija Jarak, Tatjana Krajač, Barbara Štrbac, Josipa Krajinović, Martina Bolšec Oblak, Ivan Forjan te dopisnici Nove TV: Anita Martinović, Marina Bešić Đukarić, Sofija Preljvukić, Paula Klaić, Mario Jurič, Šime Vičević, Marko Balen i Petra Fabian. O najnovijim informacijama iz Državnog izbornog povjerenstva još će jednom izvještavati Petar Pereža.

Nakon uspješne premijere u izbornoj noći 21. svibnja, Nova TV ponovno donosi i kutak za društvene mreže koji gledateljima omogućava sudjelovanje u samim izbornim emisijama. Pod vodstvom Vjekoslava Đaića, odabrane fotografije i komentari gledatelja, objavljeni uz hashtag #lokalni17, bit će prikazani u programu.

Podatke, analize i procjene izbornih rezultata gledatelji će ponovno pratiti u najmodernijem 3D prikazu koji je trenutačno jedinstven na domaćem, ali i stranom televizijskom tržištu. Riječ je o najnovijoj tehnologiji koja omogućava prikaz virtualne stvarnosti koristeći steadycam kamere u stvarnom okruženju informativnog studija, što nudi brojne nove mogućnosti.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene