Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Misa u Zadru

Puljić roditeljima: Biti otac ili majka je pravo istinsko zvanje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nadbiskup zadarski pozvao je roditelje da svojim bračnim životom svjedoče obiteljske vrednote.

Svečano misno slavlje na Božić je u Katedrali sv. Stošije u Zadru predvodio nadbiskup zadarski mons. Želimir Puljić koji je istaknuo da je svojim rođenjem u obitelji Isus posvetio svaku ljudsku obitelj te je pozvao roditelje da svjedoče obiteljske vrednote i u društvu stvaraju ozračje u kojem će se one promicati.

Evo što je monsinjor Želimir Puljić poručio vjernicima

Pročitajte i ovo Stradao ronilac kod Zadra Kod Zadra U moru pronađen mrtav ronilac, utvrđuje se uzrok smrti Ilustracija Priveden je Šok u Zadru: Pijan galamio i prijetio metalnom šipkom

"Svojim rođenjem u obitelji Isus je posvetio svaku ljudsku obitelj i upravo zbog toga se posebno obraćam Vama dragi roditelji, jer ovo je Vaš dan. Potičem Vas da razmišljate o Kristovom ulasku u Vašu i našu obitelj", rekao je nadbiskup Puljić. Crkva stoga drži, istaknuo je, kako je među glavnim zadacima i ciljevima njezinoga pastorala služiti i pomagati obiteljima.

Dragi roditelji budite svjesni svog obiteljskog zvanja jer biti otac ili majka je pravo istinsko zvanje, istaknuo je msgr. Puljić pozvavši roditelje da svojim bračnim životom svjedoče obiteljske vrednote, a aktivnom nazočnošću u društvu stvaraju ozračje u kojem će se promicati obiteljske vrednote.

"Pridonosite općoj obnovi društva o kojoj zadnje vrijeme govori naš papa Franjo", poručio je u svojoj propovijedi nadbiskup Puljić koji je također rekao da Božiću ne treba posebna reklama jer je sve rečeno u samom događaju. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene