Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pobjegao s mjesta nesreća

Načelnik općine sudario se sa stupom, mjesto bilo bez struje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Načelnik općine Barilovića Dražen Peraković sletio je s kolnika i udario u stup niskonaponske mreže HEP-a, zbog čega je to mjesto nekoliko sati bilo bez struje, a vozač se s mjesta prometne nesreće udaljio, doznaje se od glasnogovornice karlovačke Policijske uprave Tanje Petrić.

Policija je najavila prekršajnu prijavu, ali od HEP-a još nije dobila ni procjenu štete ni odštetni zahtjev, rekla je glasnogovornica Petrić.

Pročitajte i ovo Sudar u Buzinu - 2 Kombi oduzeo prednost Opelu Sudar u Buzinu: Hitna prevezla jednu osobu u bolnicu Vožnja u suprotnom smjeru Što mu je bilo? VIDEO Snimka koja ledi krv u žilama: "Pogledajte kako je kamikaza zamalo izazvao sudar!"

U dugoreškoj Elektri se doznaje da je struje nestalo jer je od jakog udarca betonski stup pukao i nakrivio se, a strujne žice iznad njega se spojile. Zbog kratkog spoja, ispala je sklopka u trafostanici u Bariloviću.

Barilovićki načelnik Peraković karlovačkim je radijskim postajama izjavio da nije bio pod utjecajem alkohola te kako mu je žao što nije nazvao Elektru da popravi kvar 'pa ne bi bilo potrebe za policijskom intervencijom'.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene