Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pogoršanje vremena

Snijeg zabijelio gorje, bura zatvorila Maslenicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na Zavižanu jutros pada slab snijeg, a temperatura iznosi svega - 2 stupnja. Zbog olujne bura zatvoren je promet Masleničkim mostom.

Stiglo je najavljeno pogoršanje vremena. Oblaci i kiša jutros su dočekali stanovnike svih dijelova Hrvatske. U najvišem gorju pao je i slab snijeg. Temperatura se spustila za preko deset stupnjeva. Jutros u 6 sati u Gospiću, Bednji i Otočcu izmjereno je 7, a u Karlovcu i Sisku 8 stupnjeva. Krajem dana u većini krajeva očekuje se prestanak oborina.

Pročitajte i ovo Snijeg - 2 Sve veći izazov Sve je mirisalo na odličnu godinu, a onda - katastrofa: "Ovo je najgora situacija koja nam se mogla dogoditi" Snijeg na Platku Potencijalno opasno vrijeme Oglašeno žuto upozorenje: Danas pljuskovi s grmljavinom, a snijeg već pada na Platku i Zavižanu

>> FOTO: Na Platku palo pet centimetara snijega!

Pogoršanje vremena uzrokovalo je i poteškoće u prometu. Zbog olujne bure za sav je promet zatvorena autocesta A 1 između čvorova Sveti Rok i Posedarje i državna cesta D 54 Maslenica-Zaton Obrovački. Paškim mostom mogu voziti samo osobna vozila. Ne plove trajekti Jablanac-Mišnjak i Prizna-Žigljen.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene