Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Na splitskoj Rivi danas je osvanula plava fotelja. Donijeli su je članovi HSP-a dr. Ante Starčević kako bi još jednom naglasili da su protiv ulaska Hrvatske u EU.


Plavom foteljom građanima žele poručiti kako su političari za ulazak u EU jer će tamo, kako su rekli, imati super plaće te da je to njihov motiv kada pred građanima zagovaraju ulazak u Uniju.

Vezani članci Dvojica državljana Rusije osumnjičena za provale u zlatarnicu (Foto: PU splitsko-dalmatinska) Detalji uhićenja razbojnika koji su iz splitske zlatarnice odnijeli nakit vrijedan 2 milijuna kuna Sječa stabala na Marjanu (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Dnevnik Nove TV doznaje: Inspekcija podnijela kaznenu prijavu zbog nezakonite sječe šume na Marjanu

'ZAnimljivi su podaci da je plaća u EU parlamentu iznosi od 10-15 tisuća eura isto kao otprilike i plaće u EU birokraciji. Dakle, apsurdno je da vlastitim novcem plaćamo vlastito ispiranje mozga a sve da bi hrvatske političke elite se smjestile u udobne i dobro plaćene EU fotelje', poručili su iz HSP-a dr. Ante Starčević.