Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Apel Milinoviću

Na riječkom HDZ-u osvanuo transparent: 'Dado spasi nas!!!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na balkonu središnjice riječkog HDZ-a osvanuo je apel upućen Darku Milinoviću, potpredsjedniku Vlade Jadranke Kosor.

'Dado spasi nas', poručili su autori transparenta, koji je izvješen na balkonu njihove središnjice na Jadranskom trgu. Medijima su fotografije poslane s gmail adrese HDZ Rijeka. Kontaktirali smo i riječki HDZ zbog ovog transparenta, no oni ističu kako nemaju veze s događajem.

Pročitajte i ovo Prosvjed radnika Autotroleja Traže bolje uvjete Radnici javnog gradskog prijevoznika u Rijeci prosvjeduju: "Izrabljuje ih se i plaća ispod minimalca" Darko Milinović Objavio fotku župana Milinović se na Fejsu šali na Petryjev račun: "Brišem za Zagreb, jer on je opasan lik"

'Email adresa s koje su poslane fotografije nema nikakve veze s riječkim HDZ-om. Na takve događaje mi se u stranici niti ne osvrćemo', kratko je obrazložio Nikša Grabovac glasnogovornik riječkog HDZ-a.

HDZ se nakon najnovijih anketa istraživanja javnog mijenja nalazi u dosta lošoj poziciji pred izbore i izborni poraz je izvjestan za stranku koja je Hrvatsku vodila od 2003. godine dosad. U medijima su se pojavile i nagađanja po kojima bi se Milinović mogao kandidirati za novog predsjednika HDZ-a, pa nije jasno zaziva li netko uistinu Milinovića ili želi unijeti pomutnju u HDZ.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene