Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Srednja medicinska škola u Rijeci

Učenici kosu poprskala plinom i zapalila

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Odmor u riječkoj srednjoj Medicinskoj školi 17-godišnja učenica iskoristila je za prskanje plinom i paljenje kose svoje razredne kolegice.

Dok je učenica razgovarala s nastavnikom, kolegica joj je prišla s leđa, razbarušila kosu, poprskala s plinom iz upaljača i zapalila, piše Novi list. Zahvaljujući prisebnoj i brzoj reakciji nastavnika, 17-godišnjakinja je prošla bez ozljeda i završila samo sa šišanjem.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Znanstvenici istražuju Frizeri zamijetili potencijalnu novu posljedicu COVID-a: ''Doslovce su mi otpadali slojevi kože…'' PR Oblikovanje kose Kako da uvijek imate sređenu kosu - bez odlaska u salon

'Policija je za ovu vijest saznala putem javnog pogovora te se odmah uključila u utvrđivanje okolnosti i činjenica ovog incidenta. Nakon toga, poduzet ćemo sve zakonske mjere i o svemu obavijestiti Državno odvjetništvo', rekla nam je Mirjana Kulaš, glasnogovornica primorsko-goranske policije. Novi list navodi kako će se početkom idućeg tjedan održati sastanak komisije na kojem će se odlučiti na koji će se način kazniti učenica.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene