Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ljutit Milorad Linta

Policija na Bajakovu pregledala službeni auto srbijanske Vlade: Provociraju nas!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Službeni auto srbijanske Vlade danas je detaljno pregledan na Bajakovu. Uvrijedilo je to predsjednika Koalicije udruženja izbjeglica.

Hrvatski carinici jutros su na graničnom prijelazu Bajakovo detaljno pregledali službeni automobil Vlade Srbije, u kojem je bio zastupnik srpske skupštine i predsjednik Koalicije udruženja izbjeglica Miodrag Linta, javljaju mediji u Srbiji.

Pročitajte i ovo Hrvoje Zekanović oglasio se Zekanović Zekanović o propucavanju Turudićeva automobila: "Svi znamo tko je kriv" Ogrebali mu auto i ukrali tablice "treba te biti sram" VIDEO Amerikanac koji je zavolio Balkan u Zagrebu doživio šok: "Vjerovao sam da je Hrvatska bolja od toga"

Uvrijeđeni Linta agenciji Tanjug rekao je kako "takvo ponašanje nije uobičajeno", tim prije što on ima diplomatsku putovnicu i to smatra "novom provokacijom hrvatske policije, zbog nedavnih nastupa koje je imao u javnosti".

Skupština Srpskog narodnog vijeća: 'Došlo je vrijeme da Hrvatska prestane s uhićenjima!'

Linta je dodao da je njegov prelazak granice najavljen hrvatskoj policiji prije četiri dana, jer je planirao ići u Zagreb na sastanak Srpskog nacinalnog vijeća. Dodao je kako to "nije prvi put da ima problema na granici s Hrvatskom". (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene