Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dodatna usuglašavanja

SASTANAK U DALMACIJI Karamarko i Petrov naći će se u četiri oka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tomislav Karamarko i Božo Petrov dogovorili su sastanak jedan na jedan. Iz MOST-a je u petak ujutro potvrđeno kako još nije poznato vrijeme sastanka.

Iz MOST-a je neslužbeno potvrđeno kako je sastanak dogovoren te da će biti organiziran već tijekom petka.

Pročitajte i ovo Srušio se most u Baltimoreu - 4 tragedija u Baltimoreu Šestorica radnika pala s mosta koji se urušio u rijeku: "Ne vjerujemo da ćemo ih pronaći žive" Srušio se most u Baltimoreu - 4 Tragedija u Baltimoreu VIDEO Jedna osoba preminula, sve je manje nade za nestale u rijeci: Otkriveno zašto se brod zabio u most

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko sastat će se u petak poslijepodne u Dalmaciji s predsjednikom Mosta nezavisnih lista Božom Petrovom, potvrđeno je neslužbeno iz HDZ-a.

Za sada nije poznata lokacija ni točno vrijeme susreta predstavnika Domoljubne koalicije s predstavnicima Mosta.

Doznajemo da je Tomislav Karamarko sastanak tražio radi dodatnih konzultacija kako bi s kompletnom informacijom o planu sastanka koji je MOST uvjetovao za ponedjeljak, mogao doći pred svoje partnere i donijeti konačnu odluku hoće li se odazvati na sastanak.

 

Predstavnici Domoljubna koalicija naći će se s predstavnicima MOST nezavisnih lista na zajedničkom sastanku zbog dodatnih usuglašavanja u Dalmaciji, sutra popodne.

Posted by MOST nezavisnih lista on Thursday, 3 December 2015

'HDZ si je zabio autogol, Most traži elegantan izlaz iz situacije'

Most je u četvrtak na svom Twitteru objavio da će se predstavnici Domoljubne koalicije naći s predstavnicima Mosta nezavisnih lista na zajedničkom sastanku u petak poslijepodne u Dalmaciji zbog dodatnih usuglašavanja.

Zoran Milanović već je najavio kako na taj sastanak dolazi s partnerima koji podržavaju koaliciju Hrvatska raste. Nakon neuspjelog pokušaja konstituiranja Sabora, Most nezavisnih lista pozvao je u četvrtak čelnike koalicija Hrvatska raste i Domoljubna Hrvatska na zajednički sastanak u ponedjeljak u podne, te poručio da oni ostaju dosljedni svojim zahtjevima. U slučaju odaziva samo jedne strane, iz Mosta poručuju da će samo s tom stranom nastaviti razgovore o formiranju reformske Vlade. Također, poručili su, stoje na raspolaganju i za ranije sastanke sa svakom stranom pojedinačno, a sve radi pronalaženja što bržeg i kvalitetnijeg rješenja za trenutnu situaciju.

Most u priopćenju poručuje da će odgovornost, ako dođe do novih izbora, biti isključivo na SDP-u i HDZ-u, s obzirom na to da prvi pokušaj konstituiranja novog saziva Sabora nije uspio zbog izostanka konsenzusa oko imenovanja predsjednika Sabora.

HDZ je u četvrtak poručio kako mora obaviti konzultacije s koalicijskim partnerima prije nego što odgovori na poziv koji je Most uputio čelnicima HDZ-a i SDP-a na zajednički sastanak, a SDP je sinoć objavio da će se koalicija Hrvatska raste odazvati pozivu na taj razgovor. (T.K./D.Š./Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene