Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zbog nerada u Saboru

Mostovac izbačen iz kluba zastupnika, no vijest mu nisu rekli u lice:''Nazvala me novinarka...''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Saborski zastupnik Marko Vučetić više nije dio Kluba Mosta, a vijest o tome doznao je od novinarke.

Potvrdio je to za Dnevnik Nove TV politički tajnik Mosta Nikola Grmoja, koji je dopis o njegovom isključenju poslao predsjedniku i tajniku Sabora. Tvrdi da je razlog Vučetićev nerad i nedolasci na sastanke kluba.

Pročitajte i ovo Marin Miletić Nesuglasice presudile Nakon raskola u Mostu internetom se širi Miletićeva objava stara nekoliko mjeseci Marin Miletić O Bogu i ljudima Problemi u Mostu? Oglasio se Marin Miletić: "Uvjeren sam, bit će dobro"

Sam Vučetić kaže da ga o odluci nisu obavijestili. On je često kritizirao vodstvo Mosta, a hoće li se prikloniti drugom klubu, nije odlučio. Mostov sada broji 13 zastupnika.

O svemu se oglasio i putem svojeg Facebook profila.

"Prije 10 minuta me nazvala novinarka i obavijestila da, prema današnjem dopisu iz Kluba Mosta nezavisnih lista, više nisam član toga kluba. Zanimljivo je da tu informaciju nisam najprije ja primio, ali je razumljivo zašto. Razlog je jednostavan: Most se toliko udaljio od nezavisnih, da više nije moguća niti pristojna komunikacija. Znam da hrabrosti imaju, stalno o njoj govore u kontroliranim uvjetima Sabora i konferencija za medije.

Već sam rekao da je moj zadatak demonstrirati nezavisnost, a da je teret dokazivanja otvorenosti prema nezavisnima na stranačkom Mostu. Nezavisnost sam demonstrirao i nastavit ću je demonstrirati, jer moja nezavisnost nije bila vezana, nije vezana, niti će biti vezana uz stranku, neovisno kako se ona zvala, pa i stranka Most", napisao je Vučetić.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene