Obavijesti Video Pretražite Navigacija
KANDIDAT ZA SPLITSKOG GRADONAČELNIKA

''Ima srčanost, hrabrost i smionost''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U utrku za splitskog gradonačelnika službeno je kao kandidat Mosta ušao Robert Pauletić.

Njegovu kandidaturu u Splitu je podržao i šef Mosta Božo Petrov koji je rekao kako se nada da će u ''majci svih bitaka'' Robert Pauletić odnijeti pobjedu.

Pročitajte i ovo Policija U policiji je Strašne scene u Splitu: Šakama izudarao dvije žene na terasi kafića, hvatali ga prolaznici Božo Petrov Osvrnuo se i na poljoprivrednike Božo Petrov o Mostovu programu: "Treba nam obiteljski turizam, dosta je apartmanizacije"

''Ja ću pokazat samo njegove pozitivne strane. Pokazao je humanost kada je svoju nagradu dao potrebitima. Ima srčanost, hrabrost i smionost'', rekao je Petrov.

Pauletić je poručio kako u bitku za Split ide u teškom trenutku.

''U teškoj je apatiji i opterećen dugovima. Svi su oni bili u vlasti ili oporbi i ništa nisu napravili. Dat ću Splitu novo lice i dovest ga do novoga sjaja'', rekao je Pauletić i dodao kako je Split svjetski grad koji zaslužuje viziju.

''Kao svjetski putnik i poduzetnik suprotstavit ću se političarima koji na kraju ništa ne naprave. Ulaganje u nove tehnologije, zadržavanje mladih Splićana, tehnološki park...'', nabrajao je.

Obećao je smanjiti broj zaposlenih u Gradskoj upravi za 20 posto i poručio da se oni koji pošteno rade nemaju čega bojati.

''Mislim da bi država trebala pooštriti Zakon o državnim sluzbenicima. Treba riješiti i sva pitanja oko gradnje i prenamjene objekata'', rekao je.

Rekao je i da je ključ za Istočnu obalu premještanje kolodvora u Kopilicu. ''Tu se otvara ogroman prostor gdje bih raspisao arhitektonski natječaj pa neka struka odluči što tamo graditi'', rekao je. Smatra da most Kaštela-Split svakako treba izgraditi, a treba se, rekao je, riješiti i problem odlagališta otpada Karepovac.

''Birat će se između ljubavi i energije s jedne strane i laži političara koji gledaju svoj interes'', zaključio je.

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene