Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Traže opoziv

Most i dalje inzistira na smjeni Kujundžića, obratit će se i Ustavnom sudu

Politički tajnik Mosta Nikola Grmoja (Foto: Dnevnik.hr)
Politički tajnik Mosta Nikola Grmoja (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija +0 Politički tajnik Mosta Nikola Grmoja (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/1 >>
Mostovci kažu da će se obratiti i drugim institucijama vezano za opoziv ministra zdravstva Milana Kujundžića.

Nakon što je saborski odbor za Ustav odlučio da nisu stečeni uvjeti za sazivanje izvanredne sjednice Hrvatskog sabora temeljem oporbenih zahtjeva za opoziv članova Vlade, Most nastavlja inzistirati na sjednici.

Pročitajte i ovo Raskol u Mostu - 4 analiza raskola Kako se slomio Most? "Nije kriva samo lista, problemi se vuku iz kampanje" Božo Petrov Briselske fotelje Petrov nakon odlaska Raspudića: "Iskreno mi je žao. Htio sam da svi budemo na listi"

U Mostu žele izvanrednu sjednicu Sabora pa će se zbog toga sljedeći tjedan obratiti i Ustavnom sudu.

"Postoji mogućnost da se obratimo Ustavnom sudu koji jedini može tumačiti Ustav, a isto tako postoje još neke institucije koje ćemo uključiti u rješavanje ovog problema kako bi se dogodila rasprava o Milanu Kujundžiću tijekom ove ljetne stanke.", rekao je za N1 Nikola Grmoja iz Mosta.

Aktualno Policija uhitila svu trojicu huligana koji su pretukli starca (77) na terasi kafića u Puli, dvojica pronađena u Zagrebu, jedan u Puli Maskirani huligani pretukli starca u kafiću u Puli (Screenshot: Ron Biteri/Facebook) Maskirani huligani pretukli starca u kafiću u Puli (Screenshot: Ron Biteri/Facebook) +0 Trojica huligana koja su pretukla starca na terasi kafića u Puli (Screenshot: Ron Biteri/Facebook) Crna kronika Policija uhitila svu trojicu huligana koji su pretukli starca (77) na terasi kafića u Puli, dvojica pronađena u Zagrebu, jedan u Puli 1/2 >>

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene