Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Strašna tragedija

Tragedija kod Čiova: Pripadnik Hrvatske ratne mornarice preminuo tijekom planirane obuke ronjenja

Tijekom obuke ronjenja kod Čiova preminuo je pripadnik Hrvatske ratne mornarice. Ministar Ivan Anušić i general-pukovnik Tihomir Kundid izrazili su sućut obitelji i kolegama.

Pripadnik Hrvatske ratne mornarice preminuo je u srijedu, 15. svibnja 2024. godine, tijekom planirane obuke ronjenja koja se provodila kod otoka Čiova, priopćio je MORH.

Medicinski tim Hrvatske ratne mornarice pokušao je stradaloga reanimirati na mjestu događaja nakon čega je odvezen u Klinički bolnički centar Split.

Pročitajte i ovo Hrvatski ratni brod - 4 Velika investicija Hrvatska planira ozbiljno pojačanje za vojsku: "Skloni smo tome da ga mi gradimo"

U tijeku je utvrđivanje svih okolnosti koje su dovele do ovog tragičnog događaja.

Potpredsjednik Vlade i ministar obrane Ivan Anušić i načelnik Glavnog stožera OSRH general-pukovnik Tihomir Kundid u ime Ministarstva obrane i Hrvatske vojske izrazili su žaljenje i duboku sućut obitelji i kolegama preminulog pripadnika Hrvatske ratne mornarice.

Aktualno Drama u Puli: Radnika udarila struja na trafostanici, drugi od šoka doživio infarkt Trafostanica u Puli - 4 Trafostanica u Puli - 4 Foto: DNEVNIK.hr Trafostanica u Puli - 3 Trafostanica u Puli - 3 Foto: DNEVNIK.hr Trafostanica u Puli - 2 Trafostanica u Puli - 2 Foto: DNEVNIK.hr +0 Trafostanica u Puli - 1 Hrvatska Drama u Puli: Radnika udarila struja na trafostanici, drugi od šoka doživio infarkt 1/4 >>

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene