Obavijesti Video Pretražite Navigacija

MORH: Istraga helikopterske nesreće bez rezultata

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vojno- civilno povjerenstvo za utvrđivanje okolnosti zbog kojih je prije četiri mjeseca pao helikopter Mi 8 u vukovarskoj vojarni i dalje obavlja svoj posao, no informacija o uzrocima te nesreće, u kojoj su smrtno stradale tri osobe, još nema.

Ministarstvo obrane demantira tvrdnju jednog tjednika prema kojoj je istraga na srušenom helikopteru stala, odnosno prolongirana do poslije izbora te da je zbog toga olupina, koja je bila ograđena trakom u čuvanom dijelu hangara Zrakoplovno tehničkog zavoda u Velikoj Gorici, prekrivena i odgurana u kut.

Pročitajte i ovo Policija istražuje smrt Ukrajinca Nova saznanja Policija o mrtvom Ukrajincu u Slavonskom Brodu: Privedene još tri osobe Sudar dva vojna malezijska helikoptera tragedija u Maleziji VIDEO Objavljena snimka strašne nesreće: Dva vojna helikoptera sudarila se tijekom vježbe, poginulo 10 ljudi

Helikopter Mi 8 se 9. srpnja srušio se iz još neutvrđenih uzroka odmah nakon uzlijetanja u vojarni 204. brigade u Vukovaru s visine između 30 do 50 metara. 

Pritom je ozlijeđeno 11 osoba, od kojih su tri od zadobivenih ozljeda preminule.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene