Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Iskreno mi je žao što je policajac ostao bez oka, ali ne mislim da je moj sin kriv i da bih trebao kontaktirati s ozlijeđenim policajcem niti mu se ispričavati, rekao je otac navijača osumnjičenog da je policajcu izbio oko.


'Policija nema nikakvih dokaza protiv moga sina. Na obavijesnom su razgovoru pet sati držali i moga starijeg sina, ali njega su na kraju pustili jer je u vrijeme utakmice bio na poslu' potreseno je govorio J. M. otac 20-godišnjeg navijača Dinama N. M., piše Večernji list.

Vezani članci Slika nije dostupna Tužna priča koja je rasplakala regiju: Umro otac koji je došao iz Njemačke u Zagreb na jedan dan da iznenadi sina Njemačka policija, ilustracija Djevojčica (4) danima se brinula za svoje mlađe sestre nakon što im je otac preminuo u kući

>> Osumnjičeni da je policajcu izbio oko zadržan u pritvoru

>> Kod navijača pronađene palice s fašističkim simbolima

Posljednji je put vidio sina kad je policija došla po njega, a poslije je čuo da ga sumnjiče za teško ranjavanje Varaždinca Kristijana Troktera, policajca interventne policije te za napad na još četiri službene osobe koje je, prema kaznenoj prijavi, gađao stolicama.

'Nitko od nas nije vidio snimku na kojoj se vidi kako sin baca tzv. topovski udar koji ranjava policajca. Ne vidi se to ni na snimkama koje je policija objavila' govore otac i brat. Otac i brat kažu da se osumnjičeni navijač danima poslije utakmice ponašao posve normalno, nije govorio o neredima na stadionu niti je ijednom svojom gestom upozorio na to da je napravio nešto kažnjivo zakonom.

N. M je donedavno je išao u građevinsku školu. 'Sada polaže državnu maturu. Bio je prosječan učenik, ali nikada nije bio problematičan u školi. Osim redovite, pohađao je i glazbenu i plesnu školu. Bio je i rukometaš rukometnoga kluba Zagreb do svoje 18. godine. Planira upisati Akademiju dramskih umjetnosti, a glumom se bavi godinama. Glumio je u seriji Hitna 94, radi u ZKM-u već četiri ili pet godina, a lani je s Ellen Stewart, legendom newyorškoga teatra, glumio u predstavi Mišolovka. Ima dugogodišnju djevojku, a kad je posrijedi njegova frizura, uvijek je imao kratku kosu koju bi, kada bi narasla, otišao ošišati, što se dogodilo i dan poslije Dinamove utakmice', ispričao je otac osumnjičenog navijača.

>> VIDEO: Novinarka Nove TV isprobala elektrošoker

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju