Obavijesti Video Pretražite Navigacija
''Situacija je ozbiljna''

Ministrica obrazovanja zbog ispada vjeroučitelja u zagrebačku školu šalje psihološku pomoć

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministrica znanosti i obrazovanja Blaženka Divjak poručila je da je Osnovnoj školi Matija Gubec na raspolaganje stavila krizni tim za psihološku podršku Ministarstva, s obzirom na to da je ondje situacija ozbiljna.

''Situacija u OŠ Matija Gubec je ozbiljna i zato smo hitno kontaktirali ravnateljicu, trenutno dogovaramo sastanak i stavit ćemo na raspolaganje školi krizni tim za psihološku podršku Ministarstva. Isto tako, apeliram na medije da budu maksimalno oprezni pri izvještavanju s obzirom da se radi o maloljetnim učenicima'', objavila je u četvrtak ujutro ministrica Blaženka Divljak na svojem Facebooku.

Pročitajte i ovo Blaženka Valentina Mandarić (Foto: Pixell) TRI UVJETA Glasnogovornik suda objasnio kada bi se snimka vjeroučitelja mogla tretirati kao dokaz na sudu Bibilija (Foto: Dnevnik.hr) Snimili ga učenici Vjeroučitelj Bagarić koji je pozivao na strijeljanje pušten iz Remetinca

Radi se o školi u kojoj je tajno snimljen vjeroučitelj Krešimir Bagarić koji poziva na ubojstva pojedinih bivših državnih dužnosnika.

U školi u kojoj ga je učenik snimio vjeroučitelj više neće predavati - dobio je izvanredni otkaz. Trenutačno je u istražnom zatvoru, gdje će ukupno provesti 15 dana.

No s obzirom na to da je snimljen tajno, ta se snimka neće moći koristiti kao valjani dokaz na sudu i protiv vjeroučitelja će vjerojatno netko svjedočiti.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene