Zbog brutalnog premlaćivanja učenika petog razreda u biogradskoj školi, Ministarstvo znanosti i obrazovanja najavilo je slanje inspekcije koja će ispitati čitav slučaj.


Nakon što su zadarski mediji objavili šokantnu priču o premlaćivanju jedanaestogodišnjeg dječaka, učenika petog razreda u Biogradu 24. rujna ove godine, iz resornog ministarstva u ponedjeljak su najavili slanje inspekcije koja će sve ispitati.

Kako je dječakova majka izjavila, njezina sina je u wc-u dočekalo desetak starijih učenika koji su ga udarali šakama, a kad je pao na pod, jedan mu je stao na glavu i ugazio na lice. Razdvojila ih je profesorica engleskog jezika.

Dječaka su roditelji odvezli u Opću bolnicu Zadar, gdje su mu napravili rendgen i ultrazvuk, a uočene su dvije traume od udaraca u području trbuha, zbog čega je zadržan na promatranju.

Ilustracija - 2 Stravično nasilje: Grupa maloljetnika pretukla 11-godišnjaka, udarali ga i po trbuhu - "Bio sam šokiran razmjerima ovog događaja"

Nasilje, ilustracija Užas u Dalmaciji: 11-godišnjeg učenika u školi napalo desetak starijih dječaka, udarali ga, stali na glavu...

"Tko je čiji sin i čiji je otac na funkciji, mene ne zanima, ali nema šanse da će ikada više to ići na štetu nekog djeteta kao što se to dogodilo u slučaju našeg sina", izjavila je u ponedjeljak majka premlaćenog dječaka za Zadarski.hr.

 

 

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju