Obavijesti Video Pretražite Navigacija
VRŠNJAČKO NASILJE

Ministarstvo šalje inspekciju u biogradsku školu zbog premlaćivanja dječaka: Tukli ga, gazili mu po licu...

Zbog brutalnog premlaćivanja učenika petog razreda u biogradskoj školi, Ministarstvo znanosti i obrazovanja najavilo je slanje inspekcije koja će ispitati čitav slučaj.

Nakon što su zadarski mediji objavili šokantnu priču o premlaćivanju jedanaestogodišnjeg dječaka, učenika petog razreda u Biogradu 24. rujna ove godine, iz resornog ministarstva u ponedjeljak su najavili slanje inspekcije koja će sve ispitati.

Kako je dječakova majka izjavila, njezina sina je u wc-u dočekalo desetak starijih učenika koji su ga udarali šakama, a kad je pao na pod, jedan mu je stao na glavu i ugazio na lice. Razdvojila ih je profesorica engleskog jezika.

Dječaka su roditelji odvezli u Opću bolnicu Zadar, gdje su mu napravili rendgen i ultrazvuk, a uočene su dvije traume od udaraca u području trbuha, zbog čega je zadržan na promatranju.

Pročitajte i ovo Ilustracija - 2 Napadnut u školskom WC-u Stravično nasilje: Grupa maloljetnika pretukla 11-godišnjaka, udarali ga i po trbuhu - "Bio sam šokiran razmjerima ovog događaja"

Pročitajte i ovo Vršnjačko nasilje VRŠNJAČKO NASILJE Užas u Dalmaciji: 11-godišnjeg učenika u školi napalo desetak starijih dječaka, udarali ga, stali na glavu...

"Tko je čiji sin i čiji je otac na funkciji, mene ne zanima, ali nema šanse da će ikada više to ići na štetu nekog djeteta kao što se to dogodilo u slučaju našeg sina", izjavila je u ponedjeljak majka premlaćenog dječaka za Zadarski.hr.

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene