Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Od sinoć na liječenju

Ministar zdravstva: "Bandić je dobro. U sigurnim je rukama i nije životno ugrožen"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministar zdravstva Milan Kujundžić u subotu je novinarima izjavio da je dobrog zdravstvenog stanja i da nije životno ugrožen zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, koji je zbog plućne embolije od sinoć na liječenju u Kliničkom bolničkom centru Zagreb, na Klinici za plućne bolesti Jordanovac.

 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna "Želi se napraviti razdor" Reiner: "HDZ o prijevremenim izborima ne razmišlja, ali je spreman, Bandićevi prijedlozi nisu ucjena" Slika nije dostupna OCJENA DO KRAJA TJEDNA Bandić u Bruxellesu predstavio kandidaturu za sjedište EMA-e: "Nikad neću hodati na čelu kolone u gay paradi"

"U dobrom je stanju, u bolnici je i životno nije ugrožen", rekao je ministar Kujundžić novinarima nakon izbornog sabora Mladeži HDZ-a

"Gospodin Bandić je trenutno dobro. U sigurnim je rukama. I želim mu što skorije ozdravljenje", dodao je Kujundžić koji je novinarima potvrdio i da je završena inspekcija u KBC-u Split, nakon prijave za primanje mita, a početkom tjedna bit će napisan i službeni nalaz.

Iz Ureda zagrebačkog gradonačelnika priopćeno je u subotu da se Bandić javio na Kliniku za plućne bolesti Jordanovac KBC-a u petak zbog "kašlja koji traje unazad nekoliko dana".

"Učinjenom obradom na Klinici dijagnosticirana je embolija pluća s ishodištem bolesti iz desne potkoljenične vene. Primljen je na postintezivnu njegu te se liječi sukladno svim smjernicama liječenja plućne embolije. Kliničko stanje gradonačelnika je stabilno", priopćeno je iz Ureda gradonačelnika. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene