Danas je zadnji dan za prijave za uvid u nevaljane potpise za referendum, a ministar uprave Lovro Kuščević na Hvaru je rekao da ne zna koliko je dosad zainteresiranih.

Galerija


''Ne pratim koliko je zahtjeva stiglo, kad sve obradimo, napravit ćemo dinamički plan i organizirati uvid'', rekao je ministar Lovro Kuščević. Dodao je da će vidjeti s APIS-om koje su njihove tehničke mogućnosti da se organizira taj pregled, a i vidjeti s Agencijom za zaštitu osobnih podataka način uvida u podatke.

Vezani članci \'\'Narod odlučuje\'\' bez uvida u potpise (Foto: Dnevnik.hr) - 5 Nisu dobili uvid u nevažeće potpise: Inicijativa Narod odlučuje traži ostavku ministra Kuščevića Lovro Kuščević (Foto: Patrik Macek/PIXSELL) Kuščević: ''Narod odlučuje nije se prijavio za uvid u nevaljane potpise''

''Neka javnost bude mirna, cijeli smo postupak od početka odradili transparentno, tako ćemo ga i završiti'', poručio je ministar.

Na primjedbe Inicijative Narod odlučuje da su nestale četiri kutije i da će poduzeti prvane korake, ministar je uzvratio: ''Inicijativa Narod odlučuje trebala bi se naučiti brojiti. Kad bi naučili brojiti, vidjeli bi što se stvarno događa. Ima devet knjiga više nego što su prijavili. Dakle, u plusu, ne u minusu.''

Zaključio je da je sva daljnja procedura na Saboru.

Pobuna u Svetoj Nedelji: Dvaput proglašeni najboljim gradom za život, a opasni otpad odlažu im blizu kuća

Zagreb je turistička destinacija godine: Bandiću nagradu uručio premijer