Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na probi se poderala zastava

Ministar Čobanković se jedva uspeo na kninsku tvrđavu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministar poljoprivrede Petar Čobanković dobro će zapamtiti kninske ljetne temperature i današnji strmi uspon na tvrđavu.

Ministar je na kraju na cilj došao uspuhan i umoran. Cijeli državni vrh danas u Kninu slavi 16. obljetnicu Oluje, Dan pobjede i domovinske zahvalnosti. S njima je došao i ministar poljoprivrede Petar Čobanković kojem se uspon na tvrđavu nije nimalo svidio.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Analiza stručnjakinje Govori za 21. stoljeće: I predsjednik i premijer u Kninu pokazali kakvu retoriku trebaju njegovati današnji državnici Slika nije dostupna "Simbolička gesta" I svjetski mediji pišu o Oluji: "Na proslavi prvi puta sudjelovao visoki predstavnik srpske manjine u Hrvatskoj"

Naime, ministar muku muči s viškom kilograma, a u kombinaciji s kolovoškim vrućinama u kninskoj kotlini, uspon na visoku kninsku tvrđavu nije nimalo jednostavan. No, Čobanković je ipak uspio.

Cijela organizacija obilježavanja proslave nije prošla bez nepredviđenih komplikacija. Tako je jak vjetar koji je zapuhao pokidao novo postavljenu hrvatsku zastavu. No, zastava je odmah skinuta i ubrzo se na simbolu hrvatske pobjede zavijorila neoštećena.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene