Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija pronašla u računalu

Milovanovićeve fotografije s oružjem iz atentata

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U kompjuteru kojim se koristio Željko Milovanović, optužen za ubojstvo Ive Pukanića i Nike Franića, policija Republike Srpske pronašla je fotografije u kojima on pozira s oružjem koje je kasnije korišteno za ubojstvo novinara.

Policija je u računalo pronašla fotografije na kojima Milovanović pozira s poluautomatskom puškom 'spas 12', karabinom M48, snajperskom puškom SSG, 'G3 Heckler&Koch', automatskom puškom 'Fall' kalašnjikovom i četiri različita pištolja, piše Blic. U optužnici koja je podignuta u Hrvatskoj navodi se da su atentatori planirali da Bojan Gudurić s krova susjedne zgrade ubije Ivu Pukanića ukoliko eksploziv zakaže. To je trebao učiniti hicem iz snajperske puške SSG s kojom se Milovanović slikao.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ubojstvo Pukanić Milovanović ukrao e-mail adresu studentu Slika nije dostupna Atentat na Pukanića Autentičnost Milovanovićeva pisma još se provjerava

>> Milovanović prije uhićenja opljačkao poštu u Beogradu?

Blic navodi kako je automatsku pušku 'Fall' s fotografije policija kasnije pronašla u kući D.A. u općini Lekenik. D.A. je u kući skrivao pravio arsenal te nekoliko avionskih karata na ime optuženog Roberta Matanića. Na oružju je pronađen i DNK Roberta Matanića, Željka Milovanovića i Darija Anića. Milovanović je jedini koji se nalazi i na srpskoj i hrvatskoj optužnici. Optužen je da je ilegalno iz BiH u Hrvatsku prenio oružje za atentat, s kojim se i fotografirao, te da je postavio eksploziv kojim su ubijeni Pukanić i Franić.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene