Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dobio pljesak

Milinović u Saboru upitao Pusić 'Na čemu si ti?!' pa izrecitirao pjesmu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministar zdravstva Darko Milinović porječkao se tijekom saborske rasprave s Vesnom Pusić, zastupnicom HNS-a. Parafrazirao je riječi iz poznate pjesme Jinxa, a potom i izrecitirao cijelu pjesmu te dobio pljesak.

'Ima jedna pjesma, gospođo Pusić, zove se 'Na čemu si ti', jer vi se smijete i ne možete biti na miru, poslušajte pjesmu i na sekundu ono što hoću reći', rekao je ministar Milinović Vesni Pusić.

Pročitajte i ovo Ivan Penava i Darko Milinović - 2 Pregovori u tijeku Sprema se nova koalicija? Dva bivša HDZ-ovca uhvaćeni na piću, evo što Milinović kaže o mogućem udruživanju Krešendo: Jadranka Kosor, Vesna Pusić i Hrvoje Krešić KREŠENDO HRVOJA KREŠIĆA Pikanterije i političke izdaje: "Složila mi se slika da su ga imali u šaci, moj muž je zamalo pao u nesvijest"

Ona je 10-tak minuta prije rekla kako je današnja prezentacija ministra Milinovića najneobičnija ikada. 'Po izlaganju se dalo zaključiti da je Zakon o medicinskoj oplodnji najbolji zakon ikada donesen, zakon koji je polučio fantastične rezultate i kada su ga vladajući predlagali, bili su 100 posto u pravu. Danas ga ministar želi, taj isti najbolji zakon ikada donesen, izmijeniti u njegovim bitnim odrednicama', rekla je Vesna Pusić.

Pusić je oštro reagirala na riječi ministra zdravstva, a on se krenuo braniti recitirajući cijelu pjesmu objašnjavajući da nije ništa loše ni uvredljivo mislio ni rekao. Nakon ministrove recitacije, Saborom se prolomio pljesak.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene