Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na Hvaru

Milanović posljednji put na biciklu: "I to ne zato što više ne mogu, nego zato što će me netko satrat'"

Aktualno Galerija Zoran Milanović na Hvaru - 4 Zoran Milanović na Hvaru - 4 Foto: Večernje vijesti Nove TV Zoran Milanović na Hvaru - 3 Zoran Milanović na Hvaru - 3 Foto: Večernje vijesti Nove TV Zoran Milanović na Hvaru - 2 Zoran Milanović na Hvaru - 2 Foto: Večernje vijesti Nove TV +0 Zoran Milanović na Hvaru - 1 Galerija 1/4 >>
U povodu Dana općine i blagdana Velike Gospe, u Jelsi na Hvaru održana je svečana sjednica Općinskog vijeća. Okupili su se brojni uzvanici, među kojima i predsjednik Republike.

U svečanom govoru, Zoran Milanović je otkrio da voli ljetovati na Hvaru i da često vozi bicikl. No ovo mu je ipak, kako kaže zadnja godina u kojoj ide biciklom na drugi kraj otoka.

Pročitajte i ovo Ivan Kunac, otac uhićenog navijača - 2 Ekskluzivno za Dnevnik Nove TV Otac uhićenog navijača priznao da je znao kamo mu sin ide: "Dečku od dvadeset godina teško možete zabraniti"

"I to ne zato što više ne mogu, nego zato što će me neko satrat' autom, jer je sve više i više gostiju. A najbrojnije tablice ove godine, a brojao sam ih, jer mi je svaki digao živac, su bile iz Srbije", izjavio je Milanović pa pojasnio "Ma ne, planiram se zdebljat'".

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene