Nakon dužeg vremena, na istom mjestu bila su i dvojica predsjednika - Vlade i države. Andrej Plenković i Zoran Milanović hladno su se pozdravili.


Razmijenili su nekoliko riječi, a nakon rukovanja premijer je obrisao ruke vlažnom maramicom. Službenih izjava premijera i predsjednika na svečanosti u povodu Dana antifašističke borbe nije bilo.

Vezani članci Predsjednik Milanović pao s oklopnog vozila HDZ udario po Milanoviću, podsjetio na njegov pad: "'Prekaljeni ratnik' ponovno pribjegava primitivnoj komunikaciji i lažima" Predsjednik Zoran Milanović i premijer Andrej Plenković Milanović ponovo udara po Plenkoviću: "Valjda je važnije slušati ratne generale nego onoga koji se na kninskoj Tvrđavi uspio čak i junački skljokati"

No, Zoran Milanović novinarki Dnevnika Nove TV Ivani Brkić Tomljenović pri odlasku iz Brezovice rekao je o čemu su razgovarali.

"Predsjedniče, o čemu ste razgovarali s premijerom", pitala je Brkić Tomljenović.

"O muhama. Puno muha je bilo, da. Pištoljem smo ih gađali", odgovorio je predsjednik.

Sjedajući na označena mjesta među uzvanicima, predsjednik Milanović i premijer Plenković bili su jedan uz drugoga. Plenković je već sjedio na svojem mjestu kada je došao Milanović i pružio mu ruku te upitao: "Jesi li glasao za mene?".

"E moj Zoki, ruka bi mi usahla", odgovorio je Plenković.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr