Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dnevnik Nove TV

EKSKLUZIVNO Milanka Opačić gostuje u Dnevniku Nove TV

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Milanka Opačić, potpredsjednica Vlade i ministrica socijalne politike i mladih, bit će gošća večerašnjeg Dnevnika Nove TV u 19:15.

Milanka Opačić će se osvrnuti na aktualna politička događanja, ali će odgovarati i na ključna pitanja iz svoga resora socijalne politike i mladih, prvenstveno o reformi sustava socijalne skrbi, o kojoj je govorila i u siječnju nakon skandala s Centrom za socijalnu skrb u Slavonskom Brodu.

Pročitajte i ovo tko danas radi? - 4 Ne odmaraju svi Dok neki roštiljaju, drugi Praznik rada provode na poslu: Upoznajte ljude kojima je ovo obična srijeda Promjenjivo oblačno vrijeme VREMENSKA PROGNOZA Meteorolog otkriva što nas očekuje za vikend i kada ćemo moći spremiti kišobrane

>> Opačić: Moramo se okretati tamo gdje novca ima, a ima ga u EU fondovima

Podsjetimo, tada je inspekcija Ministarstva socijalne politike i mladih utvrdila da je nekoliko djelatnika Centra učinilo propust u radu u slučaju teškog zanemarivanja djece u dvjema brodskim obiteljima koje su bile u njihovu tretmanu.

Sve je dospjelo u javnost nakon što je krajem prosinca 2012. u brodsku bolnicu dovezena mrtva tromjesečna beba iz jedne od obitelji te su potom otkriveni i drugi detalji zlostavljanja i zanemarivanja.

Razgovor s Milankom Opačić pogledajte u Dnevniku Nove TV u 19:15.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene