Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Epicentar nedaleko od Siska i Petrinje

Bandić objavio brojeve telefona za građane: ''Teška je ovo godina za sve nas''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagreb je rano jutros opet probudio potres, kojem je epicentar bio u Sisku. Još uvijek prestrašenim građanima od potresa iz ožujka ove godne koji je u centru grada

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić rekao je kako da su za građane, u slučaju bilo kakve potrebe otvorene besplatne telefonske linije 0800 8802 i 0800 8805 putem kojih se može zatražiti pomoć ili potrebna asistenciju gradskih službi.

Pročitajte i ovo Tomislav Tomašević o obnovi - 1 190 milijuna eura Tomašević pohvalio obnovu Zagreba pa kritizirao ministra: "Nadam se da će država što prije to učiniti" Snažan potres prije četiri godine pogodio Zagreb - 1 Spora obnova FOTOGALERIJA Četiri godine od zagrebačkog potresa: Plenković promijenio četiri ministra, a obnova je predmet interesa europskog tužitelja

''Na zagrebačkome području opet smo nažalost osjetili snažno podrhtavanje tla. Na sreću za sada nema informacija o težim posljedicama, a nadam se da će tako i ostati. Teška je ovo godina za sve nas, ali moramo biti zajedno i ne smijemo niti u ovim trenucima zaboraviti na zdravlje i nevidljivog neprijatelja'', dodao je u poruci.

Potres, čiji je centar po prvim informacijama bliže Petrinji, snažno je zatresao Sisak i njegove građane istjerao na ulice.

Zasad nije poznato kakve je štete prouzročio, no prema prvim informacijama u stanovima je pomicao i rušio namještaj, slike sa zidova i sl.

Najnovije informacije o potresu, javljanja uživo s pogođenih područja te analize seizmološke službe pratite u Izvanrednim vijestima Nove TV u 10:45.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene