Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO) Zlatko Mateša poslao je danas priopćenje u kojem demantira napise pojedinih medija o slučaju Čačić.


'Hrvatski olimpijski odbor demantira da je raspravljao mogućnost odstupanja predsjednika Hrvatskog teniskog saveza Radimira Čačića s dužnosti, a niti je primio takav zahtjev za mišljenjem. Kao što je poznato Hrvatski olimpijski odbor niti postavlja niti smjenjuje predsjednike svojih članica, a niti bilo kojeg člana svojih tijela koji dolaze iz njihovih redova. U slučaju Čačića radi se o predsjedniku u čijem je razdoblju hrvatski tenis polučio velike uspjehe, a Hrvatski teniski savez jedan je od najuspješnijih saveza. Hrvatski olimpijski odbor nema nikakvih saznanja o vrsti postupka koji bi se vodio u ovom slučaju protiv predsjednika HTS-a Čačića,' stoji u priopćenju kojeg je potpisao predsjednik HOO-a Zlatko Mateša. (Hina)

Vezani članci Slika nije dostupna Fak: Ne zanima me novac, idem za trenerom! Slika nije dostupna Slovenci potvrdili: Fak je naš!